Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door First Choice Cola met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. First Choice Cola verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door First Choice Cola worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

First Choice Cola aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. First Choice Cola aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van First Choice Cola opgenomen informatie.

Hoewel First Choice Cola alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is First Choice Cola niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door First Choice Cola worden onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel First Choice Cola uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door First Choice Cola worden onderhouden wordt afgewezen.